House of Ping

Werken bij de leukste ping pong bar in Amsterdam?

Word onderdeel van het gezellige team van PONG.

Sta jij vrolijk in je schoenen, houd je van gezelligheid en is de horeca jouw tweede thuis? Kom dan werken bij de leukste ping pong bar in Amsterdam! Ping- en beerpongen wordt steeds populairder, waardoor PONG altijd blij is met extra versterking. Van medewerkers voor in de bediening tot een ervaren barista voor in onze gloednieuwe koffiebar: jouw talenten worden gewaardeerd. Wil jij met ons meewerken aan het overbrengen van die unieke PONG-ervaring? Dan horen we je graag!

PARTTIME / FULLTIME

Bedienend Personeel

Als bedienend personeel heb je een multifunctionele rol. Hierdoor kun je zelf bepalen welke aspecten van de functie het beste bij je passen en jij je het prettigst bij voelt.

Groepsuitje

FULLTIME

Sales & Events Manager

Als ervaren professional in de hospitality- en eventindustrie ben jij de persoon die wij zoeken. Dankzij jouw uitgebreide kennis en ervaring in deze sector ben jij in staat om onze klanten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Of het nu gaat om het organiseren van een groot evenement of het begeleiden van een groep, jij weet precies wat er nodig is om alles tot in de puntjes te regelen.

FULLTIME

Barista

Als fulltime barista ben jij verantwoordelijk voor onze gloednieuwe koffiezaak. Op een dag zal jij je bezighouden met de koffie en andere dranken schenken, ons team trainen met jou barista technieken en daarnaast heb jij leiding over de koffiezaak.