House of Ping

Ben jij onze nieuwe Sales & Events Manager?

PONG – HOUSE OF PING is de gezelligste en leukste pingpongbar van Amsterdam. Past jouw horeca hart bij ons snel groeiende horeca concept en ben je sociaal, heb je passie voor goede koffie en houd je van pingpongen? Lees dan verder!

WIE IS PONG – HOUSE OF PING 

Wij zijn een pingpongbar met heel veel meer. Wij willen een unieke uitgaan ervaring bieden waar sport, spel, goed eten, lekkere cocktails, live muziek en dansen samenkomen. Ons publiek is erg divers, van kinderen, ouderen die overdag trainingen/toernooien spelen tot jongeren die tot de late uurtjes rond de tafel spelen. Ons doel is om iedereen een unieke avond uit te bieden door een omgeving te creëren die past bij ieders behoeften. Bij ons heb je de vrijheid om te dragen wat je wilt, omdat wij willen dat iedereen zich kan uitdrukken zoals je zou willen. Ons team bestaat uit jonge mensen die zich graag inzetten in de horeca en plezier maken. We hebben een informele omgeving gecreëerd voor onze medewerkers om te werken, en luisteren graag naar jouw ideeën hoe wij PONG kunnen verbeteren en uitbreiden. Daarnaast wil jij onze teamuitjes niet missen! 

32 – 40 UUR PER WEEK

PER DIRECT (OF IN OVERLEG)

AMSTERDAM

WAT GA JE DOEN

Je zult je bezighouden met:
  • Optreden als het primaire contactpunt voor alle reserveringen
  • Beheren van alle groepsreserveringen, van 15 tot 300 gasten
  • Brainstormen van nieuwe evenementconcepten
  • Fungeren als de event manager tijdens alle Pong-evenementen (tot 1.000 deelnemers).
 
Om de bovenstaande taken uit te voeren, zul je uitstekende communicatie- en organisatievaardigheden moeten hebben.. Ook moet je goed onder druk kunnen werken en meerdere taken tegelijk aankunnen. Creativiteit en een teamplayer zijn essentieel voor jouw succes in deze rol.
 
Jij bent:
  • Ervaren in de hospitality- en eventindustrie.
  • Beschikbaar voor 4 of 5 dagen.
 
Als ervaren professional in de hospitality- en eventindustrie ben jij de persoon die wij zoeken. Dankzij jouw uitgebreide kennis en ervaring in deze sector ben jij in staat om onze klanten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Of het nu gaat om het organiseren van een groot evenement of het begeleiden van een groep, jij weet precies wat er nodig is om alles tot in de puntjes te regelen.
Bovendien ben jij beschikbaar voor 4 of 5 dagen, wat betekent dat jij flexibel bent en in staat bent om snel te schakelen wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om een last-minute verzoek van een klant of om een onverwachte wijziging in het programma, jij weet altijd de juiste oplossing te vinden.
Indoor ping pong
Wat bieden wij jou?
 
  • Een werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor jouw eigen inbreng
  • Een competitief salaris
  • Een creatieve werkplek in Amsterdam West
  • Een gratis sportabonnement
 
Als Sales & Events Manager krijg je de kans om te werken binnen een jong en ambitieus team. Bij ons krijg je de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen en deze zelfstandig uit te voeren. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de hospitality- en eventindustrie. Ook werk je op een creatieve, gezellige en georganiseerd chaotische werkplek in Amsterdam West. Tot slot bieden we een gratis sportabonnement en een competitief salaris.

LIJKT DIT JE WAT?
SOLLICITEER DIRECT!

Wil jij onderdeel worden van de PONG familie? Stuur dan een e-mail met je CV naar Kaaf Roosenburg: info@ponghouseofping.nl. Mocht je nog verdere vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen.