House of Ping

Hoera: je zoektocht naar originele teamuitjes stopt hier!

Onze Ping Pong bar is dé plek is voor je teamuitje en vriendenuitje in Amsterdam

Eindelijk: die handen kunnen uit het haar en je zoektocht naar een origineel bedrijfsuitje of teamuitje stopt hier. Of je nu een uitje met vrienden organiseert, de taak krijgt om een origineel bedrijfsuitje te fixen of dat enorme evenement voor 300 man moet regelen: PONG has got your back. Niet alleen ben je lekker actief bezig, ook proef je van de lekkerste hapjes, drink je de beste cocktails en maak je de leukste herinneringen. De opties? Rol met ons mee…

Groepsuitje

Teamuitje tot 20 personen

Voor groepsuitjes tot 20 personen | Ideaal wanneer je met je vriendengroep eens wat anders wilt doen dan hangen voor de tv of aan die oude, vertrouwde bar om de hoek! Reserveer jouw ping pong tafel(s) eenvoudig en snel via de website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tafel(s), genoeg batjes en onbeperkt balletjes voor jullie klaar liggen. Natuurlijk is er genoeg ruimte om te chillen en te smullen van onze hapjes en drankjes.

Ping pong bar amsterdam - origineel uitje

Bedrijfsuitjes en borrels

Voor groepsuitjes van 21 tot 75 personen | Hét originele teamuitje om iets te vieren. Een verjaardag bijvoorbeeld… of gewoon het leven! Wij verzorgen dit groepsevenement op maat, waarbij onze grote zaal volledig voor jullie is. Bij aankomst zijn de ping pong tafels gereed, liggen er genoeg batjes klaar en maken jullie onbeperkt gebruik van balletjes. Natuurlijk is er genoeg ruimte om te chillen en te smullen van onze hapjes en drankjes. Bekijk onze brochure voor de mogelijkheden. 

PONG_LocationPhotography_MartikaBoers (4 of 71) (2)

Go big: huur een privézaal

Voor groepsuitjes van 75 – 300 personen |  Kom je met het grotere geschud? Leuk, wij kijken uit naar jullie komst! Wel zijn we benieuwd naar jullie wensen en voorkeuren, zodat we jullie bedrijfsuitje helemaal naar wens kunnen inrichten. We beloven bij deze: wij zijn de gezelligste ping pong bar van Amsterdam… en dé plek voor een proost op alles wat gevierd mag worden. Jouw privézaal huren en die glimlach claimen? Vraag hier jouw offerte op.